Ημέρες Καριέρας από το Metaxa Hospitality Group

Ημερομηνία: 3 & 4 Φεβρουαρίου
Τοποθεσία: Σαντορίνη και Κρήτη
Πληροφορίες: Metaxa Hospitality Group

Σε ενδιαφέρει μια νέα ευκαιρία σταδιοδρομίας στο χώρο της φιλοξενίας;

Για άλλη μια χρονιά, τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group, Creta Maris Beach Resort, TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται όλους τους ενδιαφερόμενους στις Ημέρες Καριέρας.

Με κεντρικό μήνυμα “Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας”, οι Ημέρες Καριέρας του Metaxa Hospitality Group προσφέρουν ευκαιρίες λαμπρής σταδιοδρομίας στα ξενοδοχεία του Ομίλου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου κ. Λούλα Μεταξά και την ομάδα του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για το μοντέλο ανάπτυξης του στελεχιακού δυναμικού, να πληροφορηθούν για τις δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης και για τις ευκαιρίες ανέλιξης εντός του Ομίλου.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Ημέρες Καριέρας, αλλά αδυνατούν να προσέλθουν στη συνάντηση, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν το βιογραφικό σημείωμά τους μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο e-mail: hr@metaxahospitality.gr με θέμα “CV CRETA MARIS” ή “CV CANDIA MARIS” ή “CV SANTO MARIS”, ανάλογα με το ξενοδοχείο για το οποίο ενδιαφέρονται.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2897027026

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση