Ημέρα Καριέρας Τουρισμού από τη Workathlon στη Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία: 19 Ιανουαρίου 2023
Τοποθεσία: Ξενοδοχείο Capsis, Θεσσαλονίκη
Εγγραφές: ΥποψήφιοιΕργοδότες

Η Workathlon, για άλλη μια χρονιά στέκεται δίπλα στις επιχειρήσεις και στους υποψηφίους, διοργανώνοντας Ημέρα Καριέρας στην Θεσσαλονίκη.

Στις 19 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Capsis, πάνω από 50 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από Ελλάδα και Κύπρο θα κάνουν συνεντεύξεις με εκατοντάδες υποψηφίους τουρισμού.

Μετά την επιτυχία στην Αθήνα τον Νοέμβριο, τώρα και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Βόρειας Ελλάδος θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κορυφαία ξενοδοχεία του κλάδου, όπως Costa Navarino, Metaxa Hospitality, Porto Carras, Aegeo Spas, Kassandra Palace, Acrotel, Fodele, Lamway, Atrium Hotels & Resorts, Skiathos Palace, Marbella, Kanava, Astra Suites, Santikos Collection, Neptune Hotels, SWOT, Parga Beach Resort, Tor Hospitality, Domes Resorts, Katikies, Ekies All Senses Resort, Canaves Oia, Mandarin Oriental, Nana Hotels και πολλά ακόμα!

Όλοι οι υποψήφιοι, μπορούν να εγγραφούν δωρεάν εδώ και να κλείσουν ραντεβού για να συναντήσουν με φυσική παρουσία τους εκπροσώπους των εταιριών.

Οι εργοδότες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα και να έρθουν σε επαφή με κάποιον εκπρόσωπο της Workathlon για να κρατήσουν τη θέση τους μπορούν να συμπληρώσουν μια φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση