Έρχεται το 1ο Hotel Student Day από την Hotelier Academy

Ημερομηνία και ώρα: 1 Απριλίου 2021, 10:00-18:00
Πληροφορίες: Hotel Student Day

To πρώτο Hotel Student Day, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021, με στόχο να βοηθήσει υποψήφιους σπουδαστές στον τομέα του Τουρισμού & Επισιτισμού, να ανακαλύψουν την κατεύθυνση που τους ταιριάζει.

Χωρισμένο σε 3 Εκπαιδευτικά Sessions, που θα περιλαμβάνουν τις ειδικότητες Management, F&B, Sales & Marketing, τo κοινό θα μπορεί να μάθει ποιες είναι οι πιθανές θέσεις εργασίας ανά τομέα, οι δεξιότητες που απαιτούνται, αλλά και να παρακολουθήσει συνεντεύξεις από πραγματικούς εργαζόμενους που μοιράζονται την πραγματική εργασιακή τους εμπειρία.

Η παρουσίαση θα έχει ένα διαδραστικό και πρωτότυπο χαρακτήρα με συμπαρουσιαστές τη γνωστή YouTuber, Φωτεινή Αριστακεσιάν (FosBloque) και έναν από τους ιδρυτές της Hotelier Academy, τον Νίκο Σ. Μοράντη, ενώ θα συμμετέχουν και καταξιωμένοι επαγγελματίες που εξειδικεύονται στον κάθε τομέα.

Η συμμετοχή του κοινού είναι εντελώς δωρεάν, ενώ τα lives θα μεταδοθούν και μέσω του Facebook της Hotelier Academy Greece.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

10:00 – 12:00 | Hotel Management Studies:

Εισαγωγή: Φωτεινή Αριστακεσιάν & Νίκος Σ. Μοράντης
Mentor Talks: Ζωή Κόσσυφα, Hotel Manager, Adorno Beach Hotel & Suites
Experts Interview: Χρήστος Δήμας, Chief Operation Officer, Mage Hotels & Resorts

13:00 – 15:00 | Hotel F&B Studies:

Εισαγωγή: Φωτεινή Αριστακεσιάν & Νίκος Σ. Μοράντης
Mentor Talks: Ιωάννης Κουφός, Executive chef, Stefan Village Chania
Experts Interview: Αθανάσιος Σβανάς, Head Chef, Esperia Group Hotels

16:00 – 18:00 | Hotel Marketing & Sales Studies:

Εισαγωγή: Φωτεινή Αριστακεσιάν & Νίκος Σ. Μοράντης
Mentor Talks: Αλεξάνδρα Λάβδα, Hotel Content Μanager, Travel by Interest
Experts Interview: Κατερίνα Αμπατζή, Sales executive, Aeolos Beach Resort, Kontokali Bay Resort & Spa, Olivar Suites

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η Hotelier Academy διαθέτει ειδικό Customer Service Chat, στην Online Εκπαιδευτική Πλατφόρμα.

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo Πρώτο Hotel Student Day του Hotelier Academy Live Event, επικοινωνήστε με την Αναστασία στο anastasia@hotelieracademy.org ή τηλεφωνικά στο +30 2103245142.
  • Αν θέλετε να συμμετέχετε ως ομιλητής ή να παρουσιάσετε την εταιρεία σας επικοινωνήστε με την Στέλλα στο stella@hotelieracademy.org ή τηλεφωνικά στο +357 96502368.

Το Hotelier Academy Live Event θα διαρκέσει όλο τον Μάρτιο με Ζωντανά Εκπαιδευτικά Courses, Case Studies, αλλά και τις παράλληλες δράσεις του event το Hotelier Academy Career Month και το Hotel Student Day, που θα διεξαχθεί 1 Απριλίου 2021, οργανώνοντας το μεγαλύτερο Event Τεχνογνωσίας για Ξενοδοχους.

News, Συμβουλές καριέρας/εκπαίδευση

Αφήστε μια απάντηση