Emirates: Open Day για πιλότους στην Ελλάδα

Ημερομηνία και Ώρα Έναρξης: 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10 π.μ.
Τοποθεσία: Αthenaeum InterContinental Athens Hotel, Λ. Συγγρού 89-93, 11700, Αθήνα
Πληροφορίες: www.emiratesgroupcareers.com

 

Η Emirates διοργανώνει Open Day στην Αθήνα με σκοπό να προσλάβει έμπειρους και τεχνικά καταρτισμένους πιλότους.

Η επόμενη ενημερωτική συνάντηση με τους πιλότους θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στις 10π.μ. ακριβώς, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, στη Λεωφόρο Συγγρού 89-93, 11745 στην Αθήνα.

Το Open Day για Πιλότους είναι μία ιδανική ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία πρόσληψης, να γνωρίσετε την ομάδα της Emirates και να ενημερωθείτε σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει η αεροπορική καθώς και για τη ζωή και τη δουλειά στο Ντουμπάι.

Οι πιλότοι μπορούν να επισκεφτούν την ενημερωτική συνεδρία χωρίς προηγούμενη εγγραφή. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να καταφθάσουν στο σημείο την ώρα που ξεκινάει η ενημερωτική συνάντηση και να την παρακολουθήσουν. Η Emirates προσκαλεί επίσης και τους συζύγους των πιλότων στις παρουσιάσεις για να μάθουν πληροφορίες για τη ζωή στο Ντουμπάι, τα σχολεία – εάν έχουν παιδιά- και ό,τι άλλο αφορά την οικογενειακή ζωή στην πόλη.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι που δεν μπορούν να παρευρεθούν τις ημέρες των συνεδρίων αλλά ενδιαφέρονται για να εξελίξουν την καριέρας τους με την Emirates μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εδώ.

Οφέλη ως πιλότοι της Emirates

 • Ως πιλότοι της Emirates, οι υποψήφιοι διαμένουν σε έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς και επιχειρηματικούς κόμβους του κόσμου – το Ντουμπάι, και έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα οφέλη που συνδέονται με το νέο αυτό ρόλο, συγκεκριμένα:
 • Ανταγωνιστικό μισθό χωρίς φόρους στο Ντουμπάι
 • Διαμονή που παρέχεται από την εταιρεία στο κέντρο της πόλη (διαμέρισμα / μονοκατοικία)
 • Ασφάλιση ζωής, ατυχήματος, ασθένειας και οδοντιατρική κάλυψη
 • Συνολικό επίδομα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για παιδιά ηλικίας 4 έως 19 ετών
 • Ετήσια άδεια 42 ημερολογιακών ημερών (για επιβατικές πτήσεις)
 • Παραλαβή από και προς το αεροδρόμιο από το σπίτι στο Ντουμπάι
 • Δυνατότητα για ετήσιο μπόνους
 • Ένα «δωρεάν» ετήσιο εισιτήριο για τον πιλότο και την οικογένειά του
 • Ταξιδιωτικές παροχές για τον πιλότο, την οικογένεια και φίλους
 • Platinum εκπτωτική κάρτα για περισσότερα από 600 καταστήματα και υπηρεσίες στο Ντουμπάι και το εξωτερικό

Η Emirates παρέχει επίσης θέσεις εργασίας όπως Εκπαιδευτές Πτήσεων και Επικεφαλής Εκπαίδευσης, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες στους πιλότους που θέλουν να ενισχύσουν τη καριέρα τους.

Η Emirates διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους της βιομηχανίας με περισσότερα από 270 επιβατικά αεροσκάφη Airbus A380 ή Boeing 777. Η Emirates πετά καθημερινά και απευθείας από Αθήνα στο Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη.

Η Emirates θα συνεχίσει να αυξάνει το μέγεθος του στόλου της και να επεκτείνει το δίκτυό της, το οποίο φτάνει ήδη σε 158 προορισμούς, σε 85 χώρες και στις έξι ηπείρους.

Λίγα Λόγια για την Emirates

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 23 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περίπου 2.4 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά.

Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο.

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 4.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates.

Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 158 προορισμών σε 85 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 269 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση