Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας από το Metaxa Hospitality Group

Ημερομηνία & ώρα: 22-24 Φεβρουαρίου 2021, 10πμ-5μμ
Πληροφορίες: Metaxa Hospitality Group

Γίνε κι εσύ μέλος της οικογένειας του Metaxa Hospitality Group, ονειρέψου και εξελίξου μαζί μας! Το 5*, Αll-Ιnclusive, Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης, το 5*, Αll-Ιnclusive, TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου Κρήτης και το 5* Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στην Οία Σαντορίνης σε περιμένουν!

Ανοιχτές θέσεις εργασίας για εποχιακή απασχόληση σε όλα τα τμήματα.

Το Metaxa Hospitality Group προσφέρει στους εργαζόμενους επιπλέον:

  • άριστο περιβάλλον
  • προοπτικές εξέλιξης
  • συνεχή εκπαίδευση
  • διαμονή σε staff houses
  • διατροφή σε staff restaurant

Καλέστε έναν εκπρόσωπο του Metaxa Hospitality Group στα 28970 – 27026, 28970 – 27126 ή 28970 – 27126 ή 28970 – 27124, για να προγραμματίσετε μαζί το ραντεβού σας στις παραπάνω ημερομηνίες.

Κλείσε το ραντεβού σου ΤΩΡΑ και “έλα” να σε γνωρίσουμε διαδικτυακά!

Σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στο hr@metaxahospitality.gr και σε περίπτωση που το προφίλ σου ταιριάζει στις ανοιχτές θέσεις εργασίας του Ομίλου, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Με επίκεντρο τον Άνθρωπο, το Metaxa Hospitality Group έχει στο DNA του την βιώσιμη ανάπτυξη, λειτουργεί με υπευθυνότητα και σεβασμό στο περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες. Με αυτές τις αρχές παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον αλλά και επιβράβευση για τους εργαζομένους του μέσα από συνεχή εκπαίδευση, ενώ συμβάλει στην οικονομία των τόπων, όπου λειτουργεί και αναπτύσσεται συνεισφέροντας στην ολιστική ανάπτυξή τους.

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση