BA in Hospitality, Tourism & Event Management στο IST College

Το καλοκαίρι που μόλις μας πέρασε ανέβασε τη χώρα μας σε νέα ρεκόρ τουρισμού αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη δυναμική της Ελλάδας στον κλάδο. Εμφανώς, αυτή η δυναμική μπορεί να μεταφραστεί και ως πολλές δυνατότητες απασχόλησης για τους νέους που τώρα καλούνται να επιλέξουν για το επαγγελματικό τους μέλλον.

Όσο επικερδής όμως και να είναι από μόνος του ο τουριστικός κλάδος, το σωστό εκπαιδευτικό υπόβαθρο είναι το κλειδί που θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητα μιας τουριστικής επιχείρησης. Οι νέοι που θέλουν να ξεκινήσουν μια δυναμική καριέρα στον κλάδο του τουρισμού χρειάζεται να επενδύσουν σωστά στις γνώσεις και τις δεξιότητές τους ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κλάδου αλλά και να εκμεταλλευτούν σωστά τις ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει. Κάθε μέρα αποδεικνύεται ότι οι επιχειρήσεις χρειάζονται σφαιρική εκπαίδευση στρατηγικής, διεθνούς management, marketing, οικονομικών και αρχών βιωσιμότητας.

Σε αυτή τη βάση, το IST College είναι περήφανο που μπορεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του κλάδου με μια εκπαιδευτική εμπειρία στη Διοίκηση Τουρισμού που ξεπερνά τα 30 χρόνια. Το IST, σε συνεργασία με το κορυφαίο Wrexham Glyndwr University της Μεγάλης Βρετανίας, προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση μέσα από το Προπτυχιακό Πρόγραμμα BA in Hospitality, Tourism & Event Management.

Το Πρόγραμμα Σπουδών του BA in Hospitality, Tourism & Event Management εκπαιδεύει τους φοιτητές σε όλο το φάσμα των θεματικών που άπτονται του σύγχρονου management τουριστικών επιχειρήσεων όπως: ανάλυση επιχειρηματικού περιβάλλοντος και σχεδιασμός στρατηγικής, οικονομικά και ανάλυση δεδομένων, marketing και μεθόδους δικτύωσης και προσέλκυσης πελατών, βιώσιμο επιχειρηματικό σχεδιασμό, διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, εξυπηρέτηση πελατών, event management, καθώς και όλα τα σύγχρονα θέματα και προκλήσεις του κλάδου μέσα από πραγματικά case studies.

Γιατί κάποιος να επιλέξει το BA in Hospitality, Tourism & Event Management;

 • Πτυχίο από το κορυφαίο Wrexham Glyndwr University, το οποίο κατέχει την 1η θέση στην ικανοποίηση των φοιτητών του, στην Αγγλία και την Ουαλία! (1st England & Wales for Student Satisfaction/ The Complete University Guide 2023)
 • 3 χρόνια φοίτησης στην Ελλάδα και διδασκαλία σε Ελληνικά και Αγγλικά.
 • Ευέλικτος τρόπος φοίτησης χωρίς να θυσιάζεται η υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα.
 • Πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις για μια καριέρα στη βιομηχανία της φιλοξενίας, του τουρισμού και της διαχείρισης εκδηλώσεων.
 • Πρακτική Άσκηση: εάν το επιθυμείς θα έχεις τη δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ενισχύοντας έτσι το βιογραφικό σου και τις προοπτικές απασχόλησης.
 • Δικτύωση: Η δικτύωση του IST με σημαντικές επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου της Ελλάδας, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με σημαντικά στελέχη της αγοράς και συναρπαστικούς ομιλητές.
 • Επισκέψεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού, της φιλοξενίας αλλά και των εκδηλώσεων.
 • Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών: καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών σου, θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις δωρεάν μαθήματα αγγλικών, σε τμήμα ανάλογο του επιπέδου σου.
 • Δωρεάν πιστοποιημένα σεμινάρια: Δυνατότητα να παρακολουθήσεις, παράλληλα με τις σπουδές σου και χωρίς επιπλέον κόστος, πιστοποιημένα σεμινάρια, χτίζοντας όχι μόνο ένα δυνατό βιογραφικό, αλλά και αποκτώντας επικαιροποιημένες πρακτικές γνώσεις.

Οι Εγγραφές για τα νέα τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει! Πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για να κρατήσετε έγκαιρα τη θέση σας και να επωφεληθείτε από τα προνομιακά μας δίδακτρα.


Προφίλ IST College

Το ΙST μετρά περισσότερα από 30 χρόνια λειτουργίας και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Παράλληλα, με τη μακροχρόνια πορεία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα αναπτύχθηκε στους κόλπους του μία δραστήρια και πολυσχιδής κοινότητα από διακεκριμένους καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με όραμα, φιλόδοξους start-uppers και ενθουσιώδεις φοιτητές.

Το IST σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα Supported Distance Learning, διετή προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης καθώς και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης όπως σεμινάρια, professional diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης τα οποία πιστοποιούνται από την ACTA (Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Οι βασικοί ακαδημαϊκοί τομείς-τμήματα στους οποίους δραστηριοποιείται το IST είναι:

 • Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες
 • Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές
 • Επιστήμη Υπολογιστών-Πληροφορική
 • Ανθρωπιστικές Επιστήμες – Ψυχολογία

Βασική αποστολή του IST είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, ενθάρρυνση της καινοτομίας και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων των φοιτητών στοχεύοντας στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό το IST συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΒΕΠ), την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ), την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς και με το Digital Marketing Institute (DMI).

Λ. Συγγρού 68, 117 42 Αθήνα
Τηλ. 210 4822222
e. info@ist.edu.gr | w. www.ist.edu.gr

News, Συμβουλές καριέρας/εκπαίδευση

Αφήστε μια απάντηση