7 Μέρες ως την Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon στο 100% Hotel Show

Ημερομηνία και Ώρα Έναρξης: 18 Νοεμβρίου 2019 στις 10 π.μ.
Τοποθεσία: MEC Παιανίας, Λεωφόρος Λαυρίου 301, Παιανία
Πληροφορίες: portal.workathlon.com

 

Ούτε μια εβδομάδα δεν έμεινε ως την πιο γνωστή πλέον ημέρα καριέρας για τον ξενοδοχειακό κλάδο! Η Διαδραστική Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon φιλοξενείται για 1η φορά στην 100% Hotel Show και θα είναι ανεπανάληπτη!

Η Workathlon συνεργάζεται φέτος με την κορυφαία ξενοδοχειακή έκθεση 100% Hotel Show προκειμένου να ανταποκριθούν μαζί και ακόμη πληρέστερα στις ανάγκες των ξενοδοχείων που διαρκώς αλλάζουν. Αποστολή της παραμένει η δημιουργία μιας εντελώς φρέσκιας φιλοσοφίας για την πρόσληψη προσωπικού στα ξενοδοχεία, απόλυτα προσαρμοσμένης στα σύγχρονα δεδομένα.

Στις 18 Νοεμβρίου και μεταξύ 10:00 και 15:30, τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, όπως οι Costa Navarino, Kanava Hotels and Resorts, Andronis Exclusive, Mitsis Hotels, bluegr Hotels & Resorts και πολλά ακόμα θα περιμένουν τα ξενοδοχειακά ταλέντα της πρωτεύουσας στο MEC Παιανίας για να γνωριστούν από κοντά και να συζητήσουν το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας τους.

Σύμμαχος της Workathlon σε αυτή την προσπάθεια και το GTP Headlines που φροντίζει για την άμεση ενημέρωση των ενδιαφερόμενων σχετικά με ό, τι συμβαίνει γύρω από την Ημέρα Καριέρας!

Θέλεις να λάβεις κι εσύ μέρος; Τα βήματα που έχεις να ακολουθήσεις είναι απλά! Δηλώνεις δωρεάν συμμετοχή εδώ, κάνεις αίτηση στις θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν με ένα κλικ εδώ και στις 18 Νοεμβρίου έρχεσαι στο MEC Παιανίας πανέτοιμος να καταπλήξεις τους υπεύθυνους των ξενοδοχείων.\

Λίγα Λόγια για την Workathlon

Η Workathlon, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια και γιοτ.

H εταιρία ιδρύθηκε το 2015, όταν σχεδιάστηκε η 1η έκδοση της online πλατφόρμας. Παρατηρώντας την άμεση ανταπόκριση της αγοράς, η εταιρία λάνσαρε το Νοέμβριο του 2016 τη 2η έκδοση, με αναβαθμισμένα εργαλεία και πρωτοποριακές εφαρμογές, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους συγκαταλέχθηκε στο TOP 10 του 2ου Διαγωνισμού για νεοφυείς επιχειρήσεις του MIT Enterprise Forum Greece. To Μάιο του 2017, η Workathlon βραβεύτηκε στον 7ο διαγωνισμό “Innovation & Technology”, ενώ τον Ιούλιο κέρδισε το 1ο «Βραβείο Κριτών» στο πρόγραμμα Reload Greece Challenge’17.

Αυτή τη στιγμή, η Workathlon συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Σχεδιασμένη από ξενοδόχους, απευθυνόμενη προς ειδήμονες της φιλοξενίας και συνδυάζοντας την γνώση του κλάδου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Workathlon έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 400 ξενοδόχων και 30,000 ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση