Στις 6 Φεβρουαρίου η Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon στην Αθήνα

Ημερομηνία και Ώρα Έναρξης: 6 Φεβρουαρίου 2020, 9:30 π.μ.
Τοποθεσία: Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ, Καστοριάς 34-36, Αθήνα
Εγγραφές: www.eventbrite.com/e/2020-tickets-86680225889

Οι Διαδραστικές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon επιστρέφουν για 3η φορά στην Αθήνα ολοκληρώνοντας τον άκρως επιτυχημένο φετινό τους κύκλο.

Στον πολυχώρο ΑΘΗΝΑΙΣ, στην καρδιά της Αθήνας, η Workathlon θα ενώσει τις δυνάμεις της με 29 από τα μεγαλύτερα ονόματα της Φιλοξενίας με αποστολή να βρουν πάνω από 1.500 επαγγελματίες εργασία. Πάθος για τη Φιλοξενία, και επιθυμία εύρεσης του ιδανικού συνεργάτη είναι η κινητήριος δύναμη τους!

Στις 6 Φεβρουαρίου λοιπόν και μεταξύ 09:30 και 15:30, οι Viking Cruises, Four Seasons, Costa Navarino, Kanava Hotels and Resorts, Louis Hotels και πολλά ακόμα top brands θα περιμένουν τα Ξενοδοχειακά ταλέντα της πρωτεύουσας για να γνωριστούν από κοντά και να συζητήσουν το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας τους.

Τι κάνει όμως τη συγκεκριμένη ημέρα καριέρας ακόμη πιο ιδιαίτερη; Viking, Coca-Cola Τρία Έψιλον και Chateau des services θα προσφέρουν δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια στους παρευρισκόμενους!

Μάθε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.

Θέλεις να λάβεις κι εσύ μέρος; Τα βήματα που έχεις να ακολουθήσεις είναι απλά! Δηλώνεις δωρεάν συμμετοχή εδώ, κάνεις αίτηση στις θέσεις που σε ενδιαφέρουν εδώ και στις 6 Φεβρουαρίου έρχεσαι στον πολυχώρο ΑΘΗΝΑΙΣ για να καταπλήξεις τους υπεύθυνους των εταιριών. 1.000 άτομα έλαμψαν στις δυο προηγούμενες ημέρες καριέρας μας στη Αθήνα.

Τώρα είναι η σειρά σου! 

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση