Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων

Ημερομηνία & ώρες διεξαγωγής: Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, 10:00-17:00
Τοποθεσία: Samaria Hotel, Κυδωνίας 69, 73135 Χανιά

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων σας προσκαλεί στην 1η Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας 2022 το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 στο Ξενοδοχείο Σαμαριά στα Χανιά.

Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία στον ξενοδοχειακό κλάδο να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους των ξενοδοχείων της Ένωσή μας, που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό για τη στελέχωσή τους. Το πάθος, η σκληρή δουλειά και ο επαγγελματισμός είναι από τα πλεονεκτήματα που αναζητούν τα ξενοδοχεία μας σε κάθε υποψήφιο.

Ελάτε να μάθετε τι μπορεί να σημαίνει για εσάς μια καριέρα σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση!

Τι χρειάζεται να έχετε μαζί σας

  • Ανανεωμένο και εκτυπωμένο βιογραφικό
  • Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης
  • Ταυτότητα ή διαβατήριο

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Για τους παρευρισκόμενους απαιτείται έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης . Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο με ταυτόχρονη τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων και των κανόνων υγιεινής. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2821060540-1 ή στο e-mail :  info@haniahotels.gr

Όσοι από εσάς δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στη συνάντηση, παρακαλούμε να υποβάλετε το βιογραφικό σας εδώ. Θα το προωθήσουμε σε όλα τα μέλη της  Ένωσής μας.

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση