Η Workathlon φέρνει τις Ημέρες Ξενοδοχειακής Καριέρας στην Αθήνα

Ημερομηνία: 14 Φεβρουαρίου 2019
Χώρος διεξαγωγής: Πολυχώρος Πολιστιμού Αθηναΐς, Καστοριάς 34, 104 47  Αθήνα
Ώρα: 09:30

 

Μετά την απίστευτη επιτυχία που σημείωσαν στην Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, οι Διαδραστικές Ημέρες Ξενοδοχειακής Καριέρας, που για 2η συνεχή χρονιά διοργανώνει η Workathlon, έρχονται στις 14 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς.

Ο φετινός κύκλος των ημερών ξενοδοχειακής καριέρας, οι οποίες ως τώρα έφεραν σε επαφή περισσότερους από 2000 ξενοδοχοϋπαλλήλους με περισσότερα από 40 κορυφαία ξενοδοχεία, ολοκληρώνεται στην πρωτεύουσα την ημέρα των Ερωτευμένων!

Έχοντας όλοι ως κοινό την αγάπη τους για τον τουρισμό, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πλέον κατάλληλη για να δοθεί η ευκαιρία και στα δύο μέρη να βρεθούν στον ίδιο χώρο και να γνωριστούν μεταξύ τους από κοντά, υπερβαίνοντας τα ομολογουμένως απροσπέλαστα τείχη και δομή των ξενοδοχείων που πολλές φορές καθιστούν αδύνατη την γνωριμία ενός υψηλόβαθμου στελέχους ενός ξενοδοχείου με υποψηφίους.

Costa Navarino, Kivotos Mykonos, Belvedere Mykonos, Andronis Exclusive, Louis Hotels, Airotel, Mitsis Hotels, Bill & Coo και πολλά ακόμη ξενοδοχεία θα βρίσκονται στις 14 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς. Οι εκπρόσωποι τους θα φτάσουν εκεί από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου αναζητώντας τους επόμενους επαγγελματίες που θα αγαπήσουν!

Όσοι και όσες, λοιπόν, είναι…ερωτευμένοι με τη φιλοξενία καλούνται να έρθουν σε μια εκδήλωση που αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Για να μη χάσοετε λοιπόν την ευκαιρία να δικτυωθείτε με τους καλύτερους του χώρου και γιατί όχι να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις μελλοντικής συνεργασίας μαζί τους τα βήματα είναι τρία:

  • Κλείστε δωρεάν θέση εδώ
  • Κάντε αίτηση για τις θέσεις που σας ενδιαφέρουν εδώ
  • Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και ελάτε στον Πολυχώρο Αθηναΐς στις 14 Φεβρουαρίου

Η στελέχωση των ξενοδοχείων συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται, γι’ αυτό η Workathlon θέλει ανά πάσα στιγμή να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ξενοδόχων και των ξενοδοχοϋπαλλήλων που αποτελούν την καρδιά αυτού του κλάδου!

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση