Σεμινάριο “Personal Branding” από το ΙΝΣΕΤΕ

Ημερομηνία: 7-8/2/2019
Χώρος Διεξαγωγής: ΕΕΔΕ, Λεωφόρος Ιωνίας & Ιακωβάτων, 111 44 Αθήνα
Ώρες Διεξαγωγής: 10:00-18:00

Το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) διοργανώνει το σεμινάριο «Personal Branding: Γίνε ο Καλύτερος Επαγγελματικός σου Εαυτός» στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2019.

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο για να προετοιμάσει τα στελέχη του τουρισμού να δημιουργήσουν και να αναδείξουν τον καλύτερο επαγγελματικό τους εαυτό, να επικοινωνούν αποτελεσματικά, απολαμβάνοντας τα οφέλη οι ίδιοι, οι πελάτες, καθώς και οι επιχειρήσεις στις οποίες απασχολούνται.

Οι συμμετέχοντες ενδυναμώνονται, θέτουν στόχους για την επαγγελματική εξέλιξή τους, μαθαίνουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δημιουργούν μια εικόνα επαγγελματικού κύρους και μαθαίνουν να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επαγγελματική τους επιτυχία. Κορυφαίο όφελος είναι η ευχέρεια της άμεσης εφαρμογής όλων των τεχνικών στην καθημερινή επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Το σεμινάριο απευθείνεται σε όλες τις ιεραρχικές θέσεις. Front-liners, supervisors, managers, γενικούς διευθυντές, σε όλους όσους έρχονται σε επαφή με πελάτες και συνεργάτες, σε όσους θέλουν να εκπροσωπήσουν άριστα την επιχείρηση στην οποία εργάζονται, καθώς και σε υπευθύνους/ ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων ανεξαρτήτου μεγέθους.

*Τα τμήματα θα είναι 20 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

*Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο θα βρείτε εδώ.

*Για να δείτε όλα τα σεμινάρια του INΣΕΤΕ πατήστε εδώ

Συμβουλές καριέρας/εκπαίδευση

Αφήστε μια απάντηση