Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Τουρισμού στην Κέα

Ημερομηνία: Α Κύκλος 17.2.2020-6.3.2020 | Β Κύκλος 9-27.3.2020
Τοποθεσία: Δημοτικό Σχολείο Ιουλίδας
Πληροφορίες: kea.gr

Ο Δήμος Κέας θέλοντας να ενισχύσει τους Δημότες που στελεχώνουν ή πρόκειται να στελεχώσουν τις τουριστικές μονάδες της περιοχής, διοργανώνει το 1ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τον Τουρισμό για τους Δημότες του.

Υπό το φως της επένδυσης του ομίλου της Dolphin στην Κέα για τη δημιουργία του πρώτου ξενοδοχείου “One & Only” στην Ευρώπη, και στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης του, ο Όμιλος θα είναι χορηγός σε αυτή την προσπάθεια.

Όσοι νέοι του νησιού παρακολουθήσουν ανελλειπώς το πρόγραμμα (και πιθανόν και άλλα που θα ακολουθήσουν), θα έχουν ευκαιρίες για απασχόληση στο ξενοδοχείο το 2021 που θα αρχίσει η λειτουργία του.

Στόχος του Προγράμματος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους νέους Δημότες και στους τοπικούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ήδη στον κλάδο και ενδεχομένως διαθέτουν μόνο εμπειρική γνώση του αντικειμένου, να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση στον τόπο τους, και να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από την σύγχρονη προσέγγιση στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συντελέσει στην ανάπτυξη των γενικών γνώσεων και τεχνικών δεξιοτήτων του εκπαιδευόμενου, και έχει ως στόχο την ευκολότερη πρόσβαση των νέων Δημοτών Κέας στην ανεύρεση θέσεων εργασίας στον τομέα του τουρισμού, αλλά και τη γενικότερη αναβάθμιση της τουριστικής παιδείας & τουριστικών υπηρεσιών της περιοχής.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 2 κύκλους

Ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει 5 θεματικές ενότητες και θα απευθύνεται σε ευρύ κοινό (νέοι χωρίς εξειδίκευση και τοπικοί επιχειρηματίες του τουρισμού)

Ο δεύτερος κύκλος περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαιδευση σε τεχνικές δεξιότητες και κυρίως απευθύνεται στους νέους του νησιού (F&B, Housekeeping etc).

Οι εισηγητές του Προγράμματος συνδυάζουν πλούσια εξειδίκευση στον Τουρισμό με επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία σε Τουριστικές επιχειρήσεις, καθιστώντας το Πρόγραμμα μοναδικό στην παροχή εξειδικευμένων και σύγχρονων γνώσεων.

Στο τέλος του προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό ολοκλήρωσης (Certificate of Attendance) σε όσους παρακολούθησαν ανελλειπώς το πρόγραμμα.

Για επικοινωνία και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε έως τις 13 Φεβρουαρίου:

ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ // κ. Λέπουρα Ευγενία // τηλ.: 2288 360020 //
email: info@kea.gr
ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΚΕΑΣ // τηλ.: 2288 021150

Συμβουλές καριέρας/εκπαίδευση

Αφήστε μια απάντηση