Ολοκληρώνονται στην Αθήνα οι Διαδραστικές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon

Ημερομηνία και Ώρα Έναρξης: 6 Φεβρουαρίου 2020, 9:30 π.μ.
Τοποθεσία: Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ, Καστοριάς 34-36, Αθήνα
Εγγραφές: www.eventbrite.com/e/2020-tickets-86680225889

Οι ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας 2019-2020 της Workathlon ολοκληρώνονται σε 10 ημέρες στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ στην Αθήνα.

Οι ημέρες καριέρας ξεκίνησαν το 3ο συνεχές ταξίδι τους το Νοέμβριο στο 100% Hotel Show, έφτασαν έπειτα στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, έπλευσαν ως την φιλόξενη Κρήτη, και έτσι ήρθε η στιγμή του κύκλου να κλείσει στην Αθήνα.

Costa Navarino, Four Seasons, Kanava Hotels & Resorts, Viking Cruises, Bill & Coo, Melia Athens, Louis Hotels και πολλά ακόμη κορυφαία ονόματα θα βρίσκονται στις 6 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ έτοιμα να προσλάβουν τα λαμπερότερα ξενοδοχειακά ταλέντα.

Στην περσινή ημέρα καριέρας της πρωτεύουσας έλαμψαν πάνω από 500 επαγγελματίες του κλάδου κάθε ηλικίας και θέσης, ενώ φέτος ο αριθμός αυτός αναμένεται να διπλασιαστεί. Περισσότερα από 30 ξενοδοχεία δηλώνουν ήδη το παρών, με το ενδιαφέρον τόσο των ξενοδόχων όσο και των ξενοδοχοϋπαλλήλων να αυξάνεται καθώς η ημέρα καριέρας πλησιάζει.

Αν θεωρείς πως είσαι υποσχόμενο ξενοδοχειακό ταλέντο, δεν γίνεται να λείπεις από τη φετινή ημέρα καριέρας στην Αθήνα. Τα καλύτερα Ξενοδοχεία θα είναι εκεί και θα περιμένουν να τα κατακτήσεις.

Εξασφάλισε δωρεάν το εισιτήριο σου εδώ και έλα να γνωρίσεις αξιόλογους ανθρώπους του κλάδου σου.

Απαραίτητη η ολοκλήρωση της εγγραφής σου εδώ.

Τα δεδομένα στη στελέχωση των Ξενοδοχείων συνεχώς αλλάζουν, και η Workathlon είναι πάντα παρούσα δίνοντας απαντήσεις και λύνοντας ανάγκες.

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση