Νέα Tμήματα Eκπαίδευσης από την Mega Airlines Studies

Για μια ακόμη φορά, η Mega Airlines Studies, κλείνει επιτυχημένα άλλον έναν χρόνο λειτουργίας της, βασιζόμενη στην ευρωπαϊκή διάκριση της ως ένα από τα δύο καλύτερα εκπαιδευτικά κέντρα της ΙΑΤΑ στην Ευρώπη.  Η διάκριση αυτή προέκυψε τόσο από τον αριθμό των συμμετεχόντων στις εξετάσεις της ΙΑΤΑ, όσο και από το υψηλό ποσοστό  επιτυχίας τους σε αυτές.

Έτσι λοιπόν, ως ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που αντιλαμβάνεται την ζήτηση που έχει προκύψει στην στελέχωση των αεροπορικών εταιρειών με προσωπικό καμπίνας, ξεκινά νέο τμήμα εκπαίδευσης αεροσυνοδών τον Ιανουάριο του 2023.

Η νέα χρονιά θα είναι εξίσου δημιουργική και παραγωγική, αφού τον Μάρτιο θα έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους τόσο τα τμήματα Οκτωβρίου, όσο και τα νέα τμήματα Ιανουαρίου και οι απόφοιτοι θα είναι έτοιμοι να εισέλθουν στον εργασιακό στίβο την τουριστική σαιζόν του 2023, στηριζόμενοι στις δυνάμεις και την γνώση που τα τελευταία 23 χρόνια τους προσφέρει η Mega Airlines Studies, το μοναδικό εκπαιδευτικό κέντρο στην Ελλάδα πιστοποιημένο από την Υ.Π.Α., την ΙΑΤΑ, την EASA και τον ΕΟΠΠΕΠ.

Επίσης, η ειδικότητα της ΙΑΤΑ, Foundation in Travel & Tourism Diploma with GDS Amadeus, θα προσφερθεί σε ταχύρρυθμη μορφή ξεκινώντας νέα τμήματα τον Μάρτιο και ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση τον Ιούλιο, πάντα με ειδικές τιμές για τους εργαζόμενους σε τουριστικά γραφεία, τους υπαλλήλους αεροδρομίου και για τους αναγνώστες του GTP.  

Φέτος λοιπόν στις γιορτές, ας χαρίσουν οι ενδιαφερόμενοι στον εαυτό τους τα εφόδια που θα τους κάνουν να πετάξουν ψηλά, επαγγελματικά. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες
e. megaformsofinterest@gmail.com | w. www.megaairlinestudies.gr

Η Mega Airlines Studies εύχεται καλές γιορτές και σας περιμένει να γίνετε μέλη της μεγάλης ομάδας των σπουδαστών της που σπούδασαν σωστά και πέταξαν ψηλά!

Mega Airlines StudiesΣυμβουλές καριέρας/εκπαίδευση

Αφήστε μια απάντηση