Ημέρες Συνεντεύξεων-Swedish Week στην Αθήνα από το ευρωπαϊκό δίκτυο EURES

Ημερομηνία και Διάρκεια: 5 Νοεμβρίου 2019, 10:00-15:00
Τοποθεσία: Titania Hotel Athens, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα
Πληροφορίες: www.oaed.gr/theseis-ergasias-sten-europe

 

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Titania στην Αθήνα η εκδήλωση «Ημέρες Συνεντεύξεων-Swedish Week».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η πρόσληψη ενδιαφερομένων Ελλήνων με ειδικότητες στους τομείς: Τουρισμού (Μάγειρες / Chefs), Νοσηλευτικής, Surgical Assistants, Οδοντιάτρους και ειδικότητες Life Science (Pharma, Food & Bio technology).

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν σύμβουλοι EURES από την Σουηδία, οι οποίοι θα ενημερώνουν για θέσεις εργασίας στην Σουηδία. Παράλληλα, σε δεύτερη αίθουσα θα γίνονται παρουσιάσεις σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στη σκανδιναβική αυτή χώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με συνοδευτική επιστολή με την ένδειξη Swedish Week εδώ.

Το ευρωπαϊκό Δίκτυο EURES (EURopean Employment Services), δημιουργήθηκε το 1993 με στόχο το συντονισμό της πολιτικής για τη διακρατική κινητικότητα εργασίας, στο πλαίσιο της βασικής αρχής της ελεύθερης κινητικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Βασικοί ρόλοι του Δικτύου EURES είναι να παρέχει υπηρεσίες πληροφόρησης, συμβουλευτικής και πρόσληψης ή τοποθέτησης αλλά και να προβαίνει σε ενέργειες προκειμένου να διευκολύνει εκείνους που αναζητούν εργασία σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Επιπλέον, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες προς εργοδότες με σκοπό την εύρεση κατάλληλων υποψηφίων για εργασία.

Οι υπηρεσίες του EURES προσφέρονται δωρεάν από τις εκάστοτε Δημόσιες Υπηρεσίες Απασχόλησης και δεν επιβαρύνουν με κανένα τρόπο τους αναζητούντες εργασία ή τους εργοδότες.

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση