Ημέρες Καριέρας από τον Όμιλο Divani Collection Hotels

Ο Όμιλος Διβάνη διοργανώνει για πρώτη φορά “Ημέρες Καριέρας”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Ομίλου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022.

Divani Caravel | source: Divani Collection Hotels
Divani Caravel | source: Divani Collection Hotels

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αποτελέσει πόλο έλξης για τους αυριανούς επαγγελματίες του τουρισμού ή εκείνους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τη σταδιοδρομία τους. Οι υποψήφιοι που θα προσέλθουν θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον Όμιλο, τον τρόπο λειτουργίας του, τις αξίες του, να έρθουν σε επαφή με εξέχοντα στελέχη του, αλλά και να εμπνευστούν για το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Χώρος διεξαγωγής: Divani Caravel
Ημερομηνία διεξαγωγής: Τρίτη 15 και Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022
Υποβάλετε το βιογραφικό σας εδώ

Ο Όμιλος Διβάνη ηγείται του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα από το 1958, διαθέτοντας 7 πολυτελή ξενοδοχεία σε Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα, και ανταγωνιζόμενος αντίστοιχα διεθνή brands στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Με εμπειρία 60+ ετών και γνώμονα τη διαρκή ανανέωση και καινοτομία, φημίζεται για την 5* εξυπηρέτησή του αλλά και την φιλόξενη και “οικογενειακή” ατμόσφαιρα, ενώ έχει στην κατοχή του δεκάδες διεθνή και εθνικά βραβεία και διακρίσεις. Ως ένας από τους πρώτους ελληνικούς και τους πλέον ιστορικούς ξενοδοχειακούς ομίλους, το όνομα “Διβάνης” είναι συνώνυμο της premium φιλοξενίας στη χώρα.

Βασ. Αλεξάνδρου 2
16121 Καισαριανή, Αττική
Τηλ.: 210 7207000
w: www.divanis.com | e: info@divanicaravel.gr

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση