Σε 2 ημέρες οι Διαδικτυακές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon

Ημερομηνία: 11-12 Φεβρουαρίου 2021
Εγγραφές υποψηφίων

Δυο ημέρες απομένουν για το μεγαλύτερο event στην εύρεση προσωπικού στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Ξενοδοχοϋπάληλλοι από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, δηλώνοντας συμμετοχή, μπορούν να κλείσουν συνεντεύξεις με δεκάδες ξενοδοχεία που στελεχώνουν τα επόμενα ταλαντούχα μέλη για τις ομάδες τους.

Costa Navarino, Atlantica Hotels, Four Seasons, Amanzoe, Sani & Ikos Resorts, TOR Hotel Group, Louis Hotels, Club Med, Bluegr, Sunrise Hotels, Four Seasons Hotel Cyprus, S Resorts και συνολικά πάνω από 40 κορυφαία brands, ανυπομονούν να γνωρίσουν στις 11 και 12 Φεβρουαρίου ξενοδοχειακά ταλέντα κάθε πόστου και εμπειρίας.

Το ενδιαφέρον των υποψηφίων παραμένει αμείωτο, με τις φετινές αιτήσεις συμμετοχής να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Αν λοιπόν αναζητάς εργασία και θες να αξιοποιήσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τα καλύτερα ξενοδοχεία μέσα σε δυο μόλις μέρες, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα εξής απλά βήματα:

  1. Εγγράφεσαι δωρεάν εδώ,
  2. Κλείνεις συγκεκριμένες συνεντεύξεις με τα ξενοδοχεία που σε ενδιαφέρουν, και
  3. Ανεβάζεις ή Δημιουργείς το πλήρες βιογραφικό σου

Αν έχεις ήδη λογαριασμό στη Workathlon, μπορείς να παραλείψεις το 1ο βήμα και να συνδεθείς για τα υπόλοιπα στο λογαριασμό σου εδώ.

Προσοχή: Πρέπει να κλείσεις συγκεκριμένα ραντεβού με τα ξενοδοχεία που θέλεις να γνωρίσεις, διαφορετικά δεν θα καταφέρουν να σε δουν. Ήδη πολλά από αυτά είναι sold  out, οπότε βιάσου πριν δεσμευτούν και τα υπόλοιπα διαθέσιμα ραντεβού.

42 Ξενοδοχεία θα βρίσκονται στις ημέρες καριέρας, έτοιμα να γνωρίσουν τους επόμενους συνεργάτες τους.

Ο Τουρισμός αποτελείται από ανθρώπους, οι οποίοι προσφέρουν τις εμπειρίες και τις υπηρεσίες στους επισκέπτες, και η Workathlon είναι εδώ συνδέοντας αποδοτικά εργοδότες και υποψήφιους ώστε να γίνουν όλα τα παραπάνω πραγματικότητα.

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση