Διήμερο Διαδικτυακό Σεμινάριο Go Green! Hotel Webinar

Ημερομηνία: 10-11 Μαρτίου 2021
Ώρα: 10π.μ.-2μ.μ.
Πληροφορίες: Go Green! Hotel Webinar

Ο τουρισμός περνάει σε μια αξεπέραστη κρίση.

Είτε σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια καριέρα στον τουρισμό είτε εργάζεστε ήδη στον τομέα, είναι πλέον πιο σημαντικό από ποτέ να κατανοήσετε με τι ρυθμούς αλλάζει ο κλάδος.

Η πανδημία Covid-19 έφερε πολλές αλλαγές στη βιομηχανία, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τον μαζικό τουρισμό και προκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν πιο ευαίσθητοι στις επιπτώσεις του ταξιδιού στον πλανήτη.

Καθώς οι ταξιδιώτες προσπαθούν να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα, οι τουριστικές επιχειρήσεις εργάζονται για να εντάξουν τη βιωσιμότητα στο μοντέλο εργασίας τους.

Αυτό απαιτεί από όλους τους κλάδους να εκπαιδευτούν στον αειφόρο τουρισμό, ο οποίος είναι αναγκαίος για να παραμείνει ανταγωνιστικός ο κλάδος και για τη δημιουργία μιας πιο βιώσιμης τουριστικής βιομηχανίας.

Το Go Green! Hotel Webinar δημιουργήθηκε για να ενδυναμώσει τα ενδιαφερόμενα μέλη στο τουριστικό κλάδο να προσελκύσουν ποιοτικούς επισκέπτες.

Το διήμερο διαδικτυακό σεμινάριο εξηγεί τις αρχές του αειφόρου τουρισμού με παραδείγματα που σχετίζονται με την Ελλάδα. Φωτίζει το δρόμο στην απόκτηση μίας αληθινής πράσινης ταυτότητας που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τουρισμού μετά το Covid-19, θα βοηθήσει στην επέκταση της τουριστικής σεζόν, θα δείξει το άνοιγμα προς πιο στοχευμένες αγορές και θα συνδράμει ενεργά στην προσέλκυση πελατών με μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη.

Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε εδώ.

News

Αφήστε μια απάντηση