Διαδραστικές ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας από την Workathlon

Η Workathlon, μία ελληνική πλατφόρμα που προσφέρει καινοτόμες λύσεις στελέχωσης αποκλειστικά για τον κλάδο της φιλοξενίας, διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά Διαδραστικές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας.

Οι περσινές ημέρες καριέρας της Workathlon, που έφτασαν σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Αθήνα, συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον περισσότερων από 2,000 επαγγελματιών του κλάδου και 40 κορυφαίων ξενοδοχείων της χώρας. Ενδεικτικά, ηχηρό παρών δήλωσαν τα Amanzoe, Costa Navarino, Mitsis Hotels, Daios Hotels, Aquila Hotels & Resorts. Η ζήτηση των ξενοδόχων για το τέλειο ταίρι για το ξενοδοχείο τους και των υποψηφίων για τον ιδανικό εργοδότη μεγάλη. Η απάντηση της Workathlon; Επιστρέφει φέτος με 4 ημέρες καριέρας ακόμα πιο εξελιγμένες, γεμάτες εκπλήξεις και νέες συνεργασίες!

Φέτος το ταξίδι των ημερών καριέρας ξεκινά στην αρχή της σεζόν 2019/20 και συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου 2019. Η Workathlon γίνεται μάλιστα η 1η εταιρία στελέχωσης που συμμαχεί με το 100% Hotel Show, τη μεγαλύτερη έκθεση της Ελληνικής Ξενοδοχειακής Αγοράς, για μια «Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας by Workathlon» στη 4η ημέρα της έκθεσης!

Έπειτα, τη σκυτάλη παίρνουν οι γνώριμες πια Θεσσαλονίκη στις 16 Ιανουαρίου, η Κρήτη στις 23 Ιανουαρίου και η Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου 2020.

Αν αναζητάς την επόμενη θέση σου στον μαγικό κλάδο της φιλοξενίας δεν γίνεται να χάσεις τις φετινές ημέρες καριέρας. Τα κορυφαία ξενοδοχεία θα είναι εκεί και θα περιμένουν να σε γνωρίσουν! Διάλεξε (έναν ή περισσότερους) προορισμούς και έλα να ζήσεις ημέρες γεμάτες δικτύωση με ανθρώπους του κλάδου σου, καθώς και γνώση που οι ειδήμονες θα μοιραστούν μαζί σου σε σχετικά σεμινάρια. Δήλωσε τώρα συμμετοχή με ένα κλικ εδώ.

Τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία που αναζητούν ήδη τα επόμενα αξιόλογα μέλη της ομάδας τους δεν έχουν παρά να έρθουν στις ημέρες καριέρας της Workathlon για να τα βρουν! 3 πόλεις, 4 ημέρες καριέρας και ένα απλό κλικ εδώ για να βρεθείς εσύ και το ξενοδοχείο σου σε όσες περισσότερες γίνεται.

Τα δεδομένα στη στελέχωση των ξενοδοχείων συνεχώς αλλάζουν και η Workathlon είναι πάντα παρούσα δίνοντας απαντήσεις και λύνοντας ανάγκες.

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση