Σχετικά με Creta Maris Beach Resort

Με δυναμικότητα 680 δωμάτια το Creta Maris Beach Resort βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Χερσόνησο και μόλις 25 λεπτά (24 χλμ.) από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Ένα συνδυασμός παράδοσης και πολυτέλειας σε μια όμορφη παραλία με πεντακάθαρα νερά, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την αυθεντική κρητική φιλοξενία. Το Creta Maris είναι από μόνο του ένα μικρό χωριό, με γραφικά μονοπάτια, μικρές πλατείες, ατέλειωτους κήπους με μεγάλη ποικιλία από δέντρα και λουλούδια που πλημμυρίζουν με μυρωδιές και χρώματα όλο το συγκρότημα. Αποτελεί έναν εκπληκτικό συνδυασμό αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής και κρητικής φιλοξενίας σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον οικολογικού χαρακτήρα που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες all inclusive.

Το Creta Maris Beach Resort χτισμένο σε μια όμορφη παραλία, βραβευμένη με το σύμβολο της Γαλάζιας Σημαίας, προσφέρει: 2 κεντρικά εστιατόρια, 4 θεματικά εστιατόρια, 7 μπαρ, 6 εξωτερικές & 1 εσωτερική πισίνα,5 παιδικές πισίνες, Mini Waterland με νεροτσουλήθρες, και Hammam Spa.

Τέλος, στο Creta Maris Beach Resort βρίσκεται το Συνεδριακό Κέντρο, ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας, το οποίο διαθέτει 68 αίθουσες διαφόρων μεγεθών, συνολικής έκτασης 6.000 τμ. και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 5.500 ανθρώπους και το Θερινό Cinema “Cine Creta Maris” το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα στην Ευρώπη.

 • Υπάλληλος Κρατήσεων

  Creta Maris Beach Resort
  • πληρους απασχολησης
  • Δημοσιεύτηκε 2 εβδομάδες πριν
 • Marketing Agent

  Creta Maris Beach Resort
  • πληρους απασχολησης
  • Δημοσιεύτηκε 2 εβδομάδες πριν