Σχετικά με Ask2Travel

O ταξιδιωτικός οργανισμός Ask2Travel είναι διαπιστευμένος από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών – Ι.Α.Τ.Α., εγκεκριμένος από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης της Ελλάδος (GMOT), καθώς και από το τουρκικό Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης (TURSAB) και είναι μέλος του Συνδέσμου Μετόχων και Συμβούλων Θαλαμίσκων (GYBCA) καθώς και μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ελληνικών Σκαφών (HYBA).

Οι υπηρεσίες του Ask2Travel παρέχονται από άρτια καταρτισμένους και έμπειρους συνεργάτες, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ποιότητα σε όλους τους τομείς. Η εταιρεία, με γραφεία στην Καλλιθέα, στο Φάληρο, στην Κηφισιά, στο Ηράκλειο ,στην Θεσσαλονίκη και στην Κωνσταντινούπολη, αναλαμβάνει την έκδοση εισιτηρίων (αεροπλάνα, πλοία) για ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ παρέχει κάθε είδους υπηρεσίες κρατήσεων για επαγγελματικά ταξίδια ή ταξίδια αναψυχής ή σε ομάδες από την Ελλάδα στο εξωτερικό ή από το εξωτερικό στην Ελλάδα.

Παρέχει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο, αλλά και εκδρομές, επισκέψεις σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κάθε είδους αξιοθέατα. Διοργανώνει επίσης σχολικές εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τουριστικά πακέτα για φοιτητές, συνέδρια, τουριστικά πακέτα για νεόνυμφους ή μελλόνυμφους και προσφέρει επίσης VIP υπηρεσίες.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες Ask 2 Travel επεκτείνονται με διάφορους τρόπους με ενοικίαση σκαφών και εκδρομές ειδικά σχεδιασμένες με σκάφη ιστιοπλοΐας και μηχανοκίνητα σκάφη (motor yachts /sailing boats).

  • Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

    Ask2Travel
    • πληρους απασχολησης
    • Δημοσιεύτηκε 4 εβδομάδες πριν