Το City Unity College υπογράφει την “Επανεφεύρεση της Φιλοξενίας”

Η νέα εποχή για τη Φιλοξενία ξεκινά με μια μεγάλη και ισχυρή συνεργασία: Το City Unity College και η Lobster Ink προσφέρουν υψηλού επιπέδου ψηφιακή εκπαίδευση!

Η κορυφαία ελβετική εταιρία προσφέρει εξαιρετικά προγράμματα κατάρτισης μέσω βίντεο υψηλής ευκρίνειας, τα οποία είναι προσβάσιμα σε όλες τις φορητές, επιτραπέζιες και tablet συσκευές! Με την πλατφόρμα της να είναι πάντοτε ενεργή, οι μαθητές μπορούν να μελετούν όποτε είναι πιο βολικό για τους ίδιους.

Με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου μαθησιακής εμπειρίας που μεταλαμπαδεύει τις τελευταίες εξελίξεις στον Τουρισμό και τη Φιλοξενία, η σύμπραξη του City Unity College με τη Lobster Ink προσφέρει θεωρητική και, κυρίως, πολύτιμη και μοναδική πρακτική καθοδήγηση μέσω βίντεο, εργαλείων, δραστηριοτήτων και αξιολογήσεων. Θωρακίζει τους μαθητές και τους επαγγελματίες ώστε να ανταπεξέλθουν στα συνεχώς νέα πρότυπα που δημιουργούνται, παγκοσμίως, στο χώρο.

Γιατί τη Lobster Ink;

  • Πάνω από 190 μαθήματα αναγνωρισμένα από τη βιομηχανία της Φιλοξενίας και του Τουρισμού
  • 8 υψηλού επιπέδου κατηγορίες μαθημάτων
  • Πάνω από 30 ειδικότητες κατάρτησης
  • Περισσότεροι από 1.000.000 εγγεγραμμένοι χρήστες σε περισσότερες από 140 χώρες.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε μαθήματος, οι φοιτητές λαμβάνουν πλήρη διαπίστευση τόσο από το Lobster Ink όσο και από το City Unity College.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του City Unity College: εδώ

Άμεση επικοινωνία στο email:  hospitality@cityu.gr

News

Αφήστε μια απάντηση