Ανοιχτή Ημέρα Καριέρας από την Avra Collection

Ημερομηνία & ώρα διεξαγωγής: 30 Νοεμβρίου 2021, 10:00-17:00
Τοποθεσία διεξαγωγής: Avra City Hotel, Τζανακάκη 23, Χανιά, Κρήτη

H Avra Collection προσλαμβάνει! Αναζητούμε συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων.

Ελάτε να μας γνωρίσετε, ανακαλύψτε τις δυνατότητες σας για εργασία και καριέρα, αναζητήστε μία επαγγελματική προοπτική σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο και αναπτυσσόμενο όμιλο.

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας εξαιρετικές, εξατομικευμένες εμπειρίες, παρέχοντας μοναδικές υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης μέσα στο ομορφότερο και αυθεντικό περιβάλλον της Κρήτης.

Tα ξενοδοχεία της Avra Collection, Avra City Hotel, Avra Imperial Hotel και Avra Αpartments στα Χανιά, ανοίγουν τις πόρτες τους και σας προσκαλούν να γίνετε μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα στελέχη του ομίλου και να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες εργασίας, τη διαρκή εκπαίδευση και τις ευκαιρίες εξέλιξης εντός της ομάδας μας.

H ημέρα καριέρας Avra θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Avra City Hotel, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 μεταξύ 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν ότι ώρα επιθυμούν προσκομίζοντας το βιογραφικό τους σημείωμα. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, αλλά αδυνατούν να προσέλθουν στην ανοιχτή ημέρα καριέρας Avra μπορούν να μας αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο career@avraimperialhotel.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο +30 28240 84500

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση