Πάνω από 1500 Ξενοδοχειακά ταλέντα έλαμψαν στην Ημέρα Καριέρας της Workathlon στο 100% Hotel Show

Η 1η φετινή Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας που διοργάνωσε η Workathlon στο 100% Hotel Show σημείωσε τεράστια επιτυχία. Περισσότεροι από 1500 ξενοδοχοϋπάλληλοι κατέφθασαν στο MEC Παιανίας με σκοπό να καταπλήξουν 26 από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και της Κύπρου. Και το πέτυχαν!

Η στελέχωση των ξενοδοχείων για τη σεζόν 2020 έχει ήδη ξεκινήσει και η Workathlon δεν θα μπορούσε να μην φέρει ακόμη νωρίτερα ξενοδόχους και ξενοδοχοϋπαλλήλους κοντά. Four Seasons, Mitsis Hotels, Costa Navarino, Hotelbrain, bluegr Hotels & Resorts, Crystal Waters και πολλά ακόμη κορυφαία ονόματα του κλάδου έδωσαν το παρών για να γνωρίσουν επαγγελματίες του κλάδου όλων των ηλικιών και ειδικοτήτων που κατέφθασαν στον MEC Παιανίας από κάθε σημείο εντός και εκτός Αττικής.

Η Ημέρα Καριέρας έδωσε επίσης στους παρευρισκόμενους ξενοδόχους, ξενοδοχοϋπαλλήλους, παράγοντες του τουρισμού, δημοσιογράφους του κλάδου και καθηγητές τουριστικών σχολών την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις για επίκαιρα ζητήματα και να μεταφέρουν τη γνώμη τους για την πρώτη ημέρα καριέρας που φιλοξενείται από την κορυφαία ξενοδοχειακή έκθεση.

Η ανατροφοδότηση τους; Το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία και η Workathlon ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενο 100% Hotel Show τον Νοέμβριο του 2020.

Οι Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon συνεχίζονται το 2020 με επόμενους σταθμούς τις, γνώριμες πλέον, πόλεις της Θεσσαλονίκης στις 16 Ιανουαρίου, του Ηρακλείου στις 23 Ιανουαρίου, και πίσω στην Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου.

Αν θέλεις να συμμετάσχεις στις επόμενες ημέρες καριέρας δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το www.workathlon.com και να δηλώσεις δωρεάν συμμετοχή.

Αν έχεις εταιρία φιλοξενίας και θέλεις να λάβεις μέρος στις επόμενες Ημέρες Καριέρας, επικοινωνήσε με την Workathlon εδώ.

Λίγα Λόγια για την Workathlon

Η Workathlon, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια και γιοτ.

H εταιρία ιδρύθηκε το 2015, όταν σχεδιάστηκε η 1η έκδοση της online πλατφόρμας. Παρατηρώντας την άμεση ανταπόκριση της αγοράς, η εταιρία λάνσαρε το Νοέμβριο του 2016 τη 2η έκδοση, με αναβαθμισμένα εργαλεία και πρωτοποριακές εφαρμογές, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους συγκαταλέχθηκε στο TOP 10 του 2ου Διαγωνισμού για νεοφυείς επιχειρήσεις του MIT Enterprise Forum Greece. To Μάιο του 2017, η Workathlon βραβεύτηκε στον 7ο διαγωνισμό “Innovation & Technology”, ενώ τον Ιούλιο κέρδισε το 1ο «Βραβείο Κριτών» στο πρόγραμμα Reload Greece Challenge’17.

Αυτή τη στιγμή, η Workathlon συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Σχεδιασμένη από ξενοδόχους, απευθυνόμενη προς ειδήμονες της φιλοξενίας και συνδυάζοντας την γνώση του κλάδου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Workathlon έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 400 ξενοδόχων και 30,000 ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Ημέρες Καριέρας

Αφήστε μια απάντηση